10 oct. 2011

Criminalii Din Comuna Hoceni


Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui sub coordonarea procurorului criminalist efectueaza cercetari pe numele a doi frati în vârsta de 19 respectiv 30 ani, care pe fondul unui conflict spontan i-au aplicat mai multe lovituri unui barbat de 40 ani. Barbatul a fost transportat la spital unde a decedat.
În dupa-amiaza de 08.10.2011, am fost sesizati de B. Maria, de 40 ani, din comuna Hoceni, cu privire la faptul ca sotul ei – B. Adrian, de 40 ani, din aceeasi localitate a fost victima unei agresiuni comise de doi vecini.
Agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict spontan între B. Adrian si D. Constantin, de 30 ani, din comuna Hoceni.
B. Adrian efectua împreuna cu sotia lucrari agricole pe un teren din spatele locuintei acestora, iar la un moment dat, cei doi soti au observat prezenta unor animale în zona în care se aflau. Animalele erau însotite de Constantin D.
Între B. Adrian si D. Constantin a avut loc o discutia contradictorie legata de prezenta animalelor pe terenul respectiv, cei doi adresându-si cuvinte jignitoare. Initial, D. Constantin a parasit zona respectiva, însa la scurt timp a revenit împreuna cu fratele sau, D. Gheorghe, de 19 ani, din aceeasi localitate. Cei doi frati i-au aplicat lui B. Adrian mai multe lovituri peste corpului cu bucati de lemn.
Victima a fost transportata la Spitalul municipal Husi unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral prin agresiune, fisura baza craniu, coma gradul III”, iar ulterior a fost transportat la o unitate medicala din municipiul Iasi unde a decedat.
În continuare se efectueaza cercetari sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Vaslui urmând ca în functie de rezultatul acestora si de concluziilor medico- legale preliminare ale medicului legist a fie dispuse masuri în consecinta, fata de cei doi suspecti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu